Waarom bent u als zelfstandige begonnen?

De kans is groot dat u meer controle wilde over uw werkleven. Veel mensen vergissen zich er echter in hoe groot het takenpakket van de zelfstandige is. PHÉRA kan u hierbij helpen. En het mooie is: u hoeft niets op uw zelfstandigheid in te leveren.

Wat heeft PHÉRA te bieden?

Voor zelfstandigen heeft PHÉRA heel wat meer te bieden dan een “gewone” opdrachtgever:

In de overeenkomsten die wij aangaan met klanten zien wij erop toe dat uw belangen goed beschermd worden en dat de gesloten overeenkomsten juridisch en verzekeringstechnisch in orde zijn.

Verder nemen wij de registratie van gewerkte uren en de facturatie uit handen. U hoeft enkel de gewerkte uren te bevestigen.

Wij bieden mogelijkheden voor bij-  en nascholing en organiseren trainingen. Ook volgen wij de ontwikkelingen in de sector op en brengen u op de hoogte van nieuwe regelgeving.

Wij bouwen onze kwaliteitsstandaarden uit tot een kwaliteitslabel: door onder onze naam opdrachten uit te voeren, communiceert u dat u kwalitatieve zorg hoog in het vaandel draagt.

U kiest zelf wanneer, hoeveel en voor welk soort opdrachten u beschikbaar bent. Wij stellen enkel opdrachten voor wanneer u beschikbaar bent. Opdrachtgevers die u bellen terwijl u al bezet bent of als u eens een vrije dag neemt— dat is verleden tijd.

U kiest zelf welke opdrachten u aanneemt; het staat u altijd vrij niet in te gaan op de opdrachten die wij voorstellen. U kunt ook zelf opdrachten voorstellen; u krijgt hier een beloning voor en kan op deze manier ook gebruik maken van al onze diensten.

Als eenmanszaak bent u kwetsbaar voor partijen die hun betalingsverplichtingen niet serieus nemen. Doordat wij een steeds groter wordende groep zelfstandige gezondheidszorg-beoefenaars vertegenwoordigen, kunnen wij bescherming bieden tegen wanbetalers.

PHÉRA hanteert voor de opdrachten een interessant modeltarief. Als zelfstandige mag u hier van afwijken, binnen de grenzen van het redelijke en in overleg met de opdrachtgever.

Daarnaast organiseren wij groepsaankopen, zodat u producten en diensten kunt aankopen met een grotere korting dan u als eenmanszaak zou krijgen.

Wij organiseren events waar u gelijkgestemden kunt ontmoeten en u uw professionele netwerk kunt uitbreiden.

Ook kunnen wij u ondersteuning bieden in het realiseren van uw professionele ambities, gaande van advies tot investeringen.

Uw profiel

  • Om als opdrachtnemer opdrachten aan te kunnen nemen bij PHÉRA, moet u zelfstandige zijn. Dit betekent dat u eigenaar bent van een eenmanszaak of bestuurder van een vennootschap. Als zelfstandige staat u ook zelf in voor pensioen-opbouw en de nodige verzekeringen.
  • Het spreekt voor zich dat u moet beschikken over alle kwalificaties en deskundigheid die nodig zijn voor het beroep dat u via ons wilt uitvoeren.
  • U bent patiënt-gericht en draagt kwalitateitsvolle zorg hoog in het vaandel. U spant zich in om uw beroepsbekwaamheid voortdurend te onderhouden.
  • U kunt zelfstandig werken en samenwerken met andere gezondheidszorg-beoefenaars.
  • U bent vaardig in het oplossen van problemen. U benadert kwesties objectief en realistisch, en u kunt kritisch nadenken.
  • U bent communicatief vaardig. U kunt zich professioneel uitdrukken in termen die gezondheidszorg-beoefenaars onderling gebruiken en u kunt patiënten/cliënten zaken adviseren en uitleg geven in voor hen verstaanbare taal.
  • U doet uw werk met enthousiasme en heeft kennis van zaken.
  • U weet van aanpakken. U houdt het hoofd koel en u kunt taken organiseren in tijd en volgens prioriteit.
  • Voor opdrachten waarin u de verantwoordelijkheid heeft over ander personeel, zijn leidinggevende kwaliteiten een absolute vereiste.

Tarieven

Als zelfstandige mag u bij ons uw eigen tarief voor uw diensten voorstellen. Wij kijken of dit in verhouding is met de actuele vraag en aanbod. Daarnaast kunt u ons tarief-voorstel volgen, dat verschilt per beroep.

Om deel uit te maken van het PHÉRA-netwerk betaalt u niets. Het is pas wanneer u een opdracht bij ons aanneemt, dat wij een commissie vragen voor onze diensten tijdens de duur van deze opdracht. De commissie wordt per week berekend: hoe groter het aantal uur dat u in die week voor ons werkt, hoe groter de korting die u krijgt op de commissie.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd om de handen ineen te slaan met PHÉRA? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen.