Onze waarden

Wij geloven dat kwaliteitsvolle gezondheidszorg de patiënt centraal zet. Iedere patiënt heeft namelijk een eigen verhaal en eigen zorgbehoeften. PHÉRA neemt concrete stappen om deze patient-centeredness meer dan een modewoord te maken:

Wij zijn overtuigd van de kracht van samenwerking; dat is hoe PHÉRA zelf is ontstaan. De beoefenaars van de verschillende gezondheidsberoepen kunnen veel van elkaar leren en door optimaal gebruik te maken van elkaars expertise, kan veel onnodig werk vermeden worden.

Het is achterhaald om gezondheidszorg enkel vanuit het eigen beroep te benaderen; op die manier kan de patiënt nooit centraal staan. Als multidisciplinaire zorgaanbieder zetten wij voortdurend in op patiënt-gerichte samenwerking tussen de verschillende specialismen.

Tijden veranderen. Waar men vroeger zonder meer op het oordeel van de arts en apotheker vertrouwde, willen mensen tegenwoordig meer betrokken worden bij de keuzes over hun behandeling. 

Wat zijn de verwachtingen van de patiënt en wat is er mogelijk met de middelen die we tot onze beschikking hebben? Wij zijn overtuigd van het belang om zorg met de patiënt af te stemmen. Immers, een patiënt die inziet wat het nut van een behandeling is en wat hij ervan kan verwachten, zal de behandeling beter kunnen volhouden.

Wie zijn gezondheid wil bevorderen, heeft behoefte aan informatie over de manieren waarop je dit kunt aanpakken. Met de opkomst van het internet is er echter een wildgroei ontstaan aan websites die voor eigen gewin beperkt betrouwbare informatie verspreiden.

PHÉRA zet in op een brede beschikbaarheid van betrouwbare gezondheidsinformatie:

 • De beoefenaars van gezondheid-gerelateerde beroepen zijn een belangrijk en vertrouwd aanspreekpunt voor mensen die vragen hebben over een gezondheidskwestie. Wij ondersteunen deze professionals om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en ontwerpen wij slimme informatiesystemen die zij gemakkelijk en snel kunnen raadplegen tijdens hun werk. 
 • Daarnaast ontwikkelen wij systemen waarin het brede publiek betrouwbare gezondheidsinformatie kan terugvinden.

Zoals vrijwel alle beroepen tegenwoordig worden ook de beroepen in de gezondheidszorg overladen met papierwerk. Dit papierwerk is van cruciaal belang, maar neemt tijd in beslag die aan de effectieve zorg voor patiënten zou kunnen worden besteed.

Door in te zetten op een scheiding tussen administratieve en zorgtaken, willen wij het gezondheidszorg-personeel zoveel mogelijk administratieve taken uit handen nemen. Zo krijgen zij meer tijd voor de patiënten.

Gezondheidszorg naar het volgende niveau brengen bij PHÉRA

De keuze om te werken bij PHÉRA is de keuze om deel uit te maken van een innovatie in de gezondheidszorg. Wij zijn op zoek naar gezondheidszorg-enthousiastelingen om ons team te versterken.

Uw profiel

 • U bent beoefenaar van een gezondheid-gerelateerd beroep.
 • U bent patiënt-gericht en draagt kwalitateitsvolle zorg hoog in het vaandel.
 • U bent leergierig en gedreven om uzelf voortdurend te ontwikkelen in uw beroep.
 • U kunt zelfstandig werken en samenwerken met andere gezondheidszorg-beoefenaars.
 • U bent communicatief vaardig. U kunt zich professioneel uitdrukken in termen die gezondheidszorg-beoefenaars onderling gebruiken en u kunt patiënten/cliënten zaken uitleggen in voor hen verstaanbare taal.
 • U doet uw werk met enthousiasme en u heeft kennis van zaken.
 • U weet van aanpakken. U houdt het hoofd koel en u kunt taken organiseren in tijd en volgens prioriteit.

Wat wij bieden

 • Bij ons werkt u voor verschillende klanten en aan verschillende projecten. Zo hoeft u zich geen moment te vervelen en kunt u proeven van de verschillende mogelijkheden die er zijn met uw beroep.
 • U werkt in een jong, innovatief bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden en een gezonde work/life-balance.
 • U werkt in een hecht, gemotiveerd team. Tegelijkertijd krijgt u veel vrijheid om uw werk naar eigen inzicht te organiseren.
 • Uw eigen ambities worden aangemoedigd. Wij kunnen u ondersteunen in het realiseren van uw professionele ambities.
 • U krijgt een salaris en extralegale voordelen in lijn met uw competenties.

Direct solliciteren

Hebben we u enthousiast gemaakt om ons team te komen versterken? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen.