Bij PHÉRA begrijpen we hoe moeilijk gezondheidinstellingen het vaak hebben om voldoende en geschikt personeel te vinden. En hoe erger u onbemand bent, des te minder tijd u heeft om een geschikte aanvulling voor uw team te zoeken.

Wij kunnen u hierbij helpen. Met PHÉRA is de tijd voorbij dat u alle telefoonnummers in uw adresboek moet afgaan, in de hoop dat er iemand beschikbaar is. Wij hebben namelijk steeds een actueel overzicht van de beschikbaarheid van een snel-groeiend netwerk van gezondheidszorg-professionals en kunnen zo heel gericht gaan zoeken naar iemand in uw omgeving.

Nadat we uw verwachtingen besproken hebben, gaan we in ons netwerk op zoek naar een “match”. Daarnaast zien wij toe op de beroepsbekwaamheid van iedereen die onder onze naam werkt, waardoor wij garanties kunnen geven over de kwaliteit van de geleverde zorg. Zo ontwikkelt PHÉRA zich tot een kwaliteitslabel in de gezondheidszorg en kunt u met een gerust hart uw team versterken of iemand laten vervangen tijdens een afwezigheid.

Tarieven

Het kost u niets om een opdracht bij ons neer te leggen. Op dit moment kunnen wij namelijk niet garanderen dat wij iemand voor u in ons netwerk zullen vinden. 

Als er iemand voor u beschikbaar is en het tot een overeenkomst komt, rekenen wij voor reguliere werkuren een uurtarief dat vergelijkbaar is met dat van een zelfstandige. Een bijkomend voordeel voor u is dat u hierbij geen werkgeversverplichtingen heeft.

Zoeken naar een zorgprofessional

U bent op zoek naar een zorgprofessional en wilt de hulp van PHÉRA inschakelen? Vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in. Wij nemen nadien contact met u op om uw verwachtingen te bespreken en af te stemmen wat wij voor u kunnen betekenen.